Manifold System er et desktop GIS-program, der udover GIS-relaterede funktioner har mange tegne- og CAD-relaterede funktioner. Derfor er Manifold System et stærkt alternativ til både de almindelige GIS-systemer og de almindelige CAD-systemer, da disse typisk mangler den modsatte funktionalitet. Manifold System er en hybrid mellem GIS og CAD.

Hertil kommer at Manifold System er meget et prisbilligt alternativ. Hvor andre produkter typisk koster fra 5000 kr. og opefter, så koster Manifold System blot $245 (ekskl. håndtering), dvs. kun ca. 2200 kroner! Men det er ikke den eneste fordel.

I modsætning til alle andre desktop GIS-produkter, så inkluderer Manifold System en komplet IMS (Internet Mapping Server) til samme pris!. Dvs. at det er fuldstændigt uproblematisk at publicere sine desktop-kortdata på nettet, da det er fuldstændig samme program der servicerer begge formål. Opsætning sker med Manifold System som desktop-program, mens publicering sker med Manifold System som motor i en webløsning. Simplere kan det simpelthen ikke blive.

Firmaet bag Manifold System, Manifold.net, betjener sig ikke af et omfattende forhandlernetværk. Programmet købes i stedet online, og betales vha. kreditkort. GisPro kan formidle køb af Manifold System til de personer og firmaer der dels måske ikke ønsker at handle online selv, og dels gerne vil tilkøbe bistand til opsætning og brug af programmet af GisPro.

Kontakt venligst GisPro på denne adresse hvis du er interesseret i Manifold System.


© 2001-2024 GisPro.dk. All rights reserved