GisPro har årelang erfaring med MapInfo-udvikling på højeste plan. Både hvad angår udvikling med MapBasic og MapX/MapXtreme. Intet MapInfo-problem er for lille eller stort til GisPro.

Løsning af behov og problemer ifm. MapInfo Professional løses ikke nødvendigvis i MapBasic alene. GisPro har i lang tid arbejdet med at "fusionere" MapBasic med Windows-miljøet, så det bliver muligt at skabe enddog meget avancerede løsninger, både i real-time og med netværksunderstøttelse. Dette er primært sket vha. Visual Basic.

En webløsning er ikke altid den bedste løsning, da disse ofte bliver meget skrabede i indhold. Løsninger baseret på "runtime"-versioner af MapInfo Professional kan ofte hurtigere bringes i anvendelse, og dermed skabe både positive erfaringer og resultater. Disse kan enten skabes vha. MapBasic eller Visual Basic, eller en kombination af disse. GisPro kan rådgive med at finde den optimale løsning hvad enten det drejer sig om desktop- eller web-løsninger.

GisPro kan være behjælpelig med at få det bedste ud af din MapInfo-investering. GisPro kan hjælpe med til at strømline besværlige arbejdsprocesser, uddanne brugerne og i det hele taget forbedre effektiviteten i din GIS-anvendelsen.

GisPro kan kort sagt hjælpe med alle problemer ifm. MapInfo-produkter.


© 2001-2024 GisPro.dk. All rights reserved